неділя, 3 жовтня 2021 р.

4 жовтня- Всесвітній день тварин

 " Твори добро завжди і всюди...."

      Сьогодні 4 жовтня - Всесвітній день тварин. Не оминуло це свято і нашу школу, наш клас. Увесь день, разом з класним керівником Мар'яною Іванівною, він був пронизаний добротою, позитивними емоціями та захопленнями. На ранковому колі діти з захопленням розповідали про своїх улюбленців, що щодня чекають їх вдома. На перервах дітки у фойє школи розмістили фото своїх улюбленців, про яких розповідали своїм одноліткам, учням ,у яких вони викликали цікавість. Під час уроків дітки проводили фізкультхвилинки з Котиком. На уроці фізичної культури пограли в гру " Кіт і миші". Учні збагатили свій словарний запас під час парної гри "Що потрібно котику ?! , "Що потрібно песику?".

      Діти розповідали історії як їх улюбленці попали до них, серед них були і зовсім неочікувані, тому що діти просто знаходили їх на вулиці, після чого спільно з батьками приймали рішення залишити в себе. Це заслуговує поваги. 

     Особливу увагу приділили безпритульним тваринам, з правилами зустрічі з ними. 

     Добро -це універсальна мова, завдяки якій можна зрозуміти як живе людина, кого любить. Учні 1 класу ще раз підтвердили відомий вислів" Ми відповідаємо за всіх тих, кого приручили!"

     Робіть добро і ви і воно обов'язково до вас повернеться!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар